Een fiets huren in Maastricht en de omgeving verkennen

Er is geen betere manier om Maastricht en het buitengebied te ontdekken dan op de fiets! Met de wind in je haren fiets je langs de highlights in de stad en tour je door glooiend Zuid-Limburg. Er zijn verschillende plekken om een fiets te huren in Maastricht. In de binnenstad kun je gemakkelijk uit de voeten op een gewone fiets. De heuvelachtige omgeving vraagt misschien om een elektrische fiets. We helpen je graag een eindje op weg.

Trein & Fiets: een gouden combinatie

Kom je met de trein naar Maastricht, dan kun je in de buurt van het station een fiets huren. Heb je een OV-fietsabonnement, dan is dat natuurlijk de slimste manier! Voor slechts € 3,85

per 24 uur huur je een prima fiets waar je de stad mee doorkruist. Geen OV-fietsabonnement: dan is daar Aon de Stasie om je helpen. Van stadsfiets tot bakfiets en van mountainbike tot ecobike: hier vind je wat je zoekt.

Een fietsrondleiding in Maastricht

Aon de Stasie biedt het aan, maar ook het populaire Bajabikes doet het: rondleidingen in Maastricht op de fiets. In een tocht van 2 tot 2,5 uur leer je alles over de stad. Onder leiding van een echte Limburgse gids fiets je langs de highlights in de stad.

Op een elektrische fiets door glooiend Zuid-Limburg

Ben je van plan om op de fiets de stad te verlaten, dan kun je een elektrische fiets overwegen. De omgeving van Maastricht is bijzonder heuvelachtig en een fiets met trapondersteuning is dan een fijne hulp. Ontdek het heuvelachtige landschap op de fiets, zonder je in het zweet te werken. Is dat niet heerlijk? Het huren van een elektrische fiets (ook wel e-bike) kost zo’n € 25,00 voor een hele dag.

Gratis fietsroutes in en rondom Maastricht

Goed, fiets gehuurd en ready to go? Kijk dan op de site van de VVV in Zuid-Limburg en download een van de vele gratis fietsroutes! Van korte tot lange routes. Van stadsroutes tot een verkenning van de omgeving. En van gewone fietstochten tot MTB-tochten.

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht