Een verblijf bij Kaboom Hotel

Je verblijft in het bruisende stadsdeel Wyck, in het centrum van Maastricht. En daar wil je zijn, want Wyck barst van de sfeervolle straatjes, authentieke winkels en trendy horecagelegenheden.

Hotel faciliteiten

  Express check-in kiosk
  79 kamers (rookvrij hotel)
  Gratis wifi
  Lift
  Patio tuin
  Gratis stadsplattegrond
  Cameratoezicht (nee, niet op je hotelkamer)
  Airconditioning

Eten & Drinken

  Ontbijfbuffet
  Frisdranken en snacks
  Meer eten & drinken? Doe je in de stad!

 Diensten

  24-uurs receptie
  Stomerijservice (voor alle ongelukjes met koffie, wijn etc.)
  Pillow menu
  Lego voor de kids
Fietsverhuur

Kamers

In Kaboom krijg je de sleutel van je kamer, met daarin alles dat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf in Maastricht. Een comfy bed met donszacht beddengoed, power badkamer met regendouche en gratis wifi. De stad, dát is je lobby.

bekijk onze kamers
Kaboom Hotel Maasticht Familiekamer
Tafel met gevarieerd ontbijt | Kaboom Hotel

Eten & Drinken

Bij Kaboom weten we hoe belangrijk het is om te genieten. En zeg nou zelf: je kunt niet écht genieten op een lege maag! Start je dag goed met een heerlijk uitgebreid ontbijt in de Kaboom Breakfeast Area.

MEER INFO

Patio

Een relaxte plek om te kletsen met andere hotelgasten, te chillen of nog wat te werken is onze patio tuin op de 1e verdieping. Want je mobieltje en laptop pikken ook hier het wifi-signaal op. Verstuur die e-mail met die grote bijlage en upload dat filmpje maar. Op je MB’s hoef je toch niet te letten.

Kaboom Hotel Maastricht Patio Garden
Bed met kussen aan het hoofdeinde en lamp aan één kant | Kaboom Hotel

Kies je Favoriete Kussen

Je favoriete kussen, net zoals thuis! Voor je het weet lig je heerlijk te dromen! Als je tijdens je verblijf je kussen om wilt ruilen, helpt de receptie je daar graag bij. Op basis van beschikbaarheid natuurlijk.

Familie K.Boom

Altijd al eens een wandelende tak als logé willen hebben?

Wandelende takken Karel, Katrien, Kanye en Karolien wonen in het hotel en komen graag (in een terrarium) naar je kamer om je te voorzien van wat extra gezelschap en entertainment.

Stick Insects on bed with leaves
De colonel Qpark

Parkeren

Bij Q-Park De Colonel Maastricht, op nog geen 5 minuten lopen van ons hotel kun je voor €14,- per 24 uur parkeren. BAM! Da’s nog eens een goeie deal, hotel in centrum Maastricht mét een parkeerplaats in de buurt!

PARKEER INFO