Heuvels met fietsende mansen rondom Maastricht | Kaboom Hotel

Met de scooter door Maastricht! Dat is eens iets anders. Ook het heuvelachtige buitengebied is ontzettend geschikt om op de scooter te verkennen en ontdekken. Er zijn in en rondom Maastricht verschillende plekken om een scooter te huren. Van de nieuwste uitvoering tot een Vespa of retromodel. Voor een dagdeel of voor meerdere dagen. Zelfstandig of onder leiding van een gids.

 

Een scooter huren in Maastricht

Een scooter huren en Maastricht verkennen is misschien niet het eerste wat in je opkomt. Toch leent het gebied zich er bij uitstek voor. De scooter biedt je flexibiliteit en iets meer snelheid. Je bezoekt de karakteristieke (buiten-) wijken

van Maastricht, de musea en gezellige pleinen. Stop af en toe voor een lekker kopje koffie of uitgebreide lunch. Een scootertocht van een halve of hele dag is heel geschikt als activiteit voor een familiedag, teamuitje, vrijgezellenfeest of romantische date.

 

Verdwalen in het buitengebied van Maastricht

Ook leuk: met de scooter het buitengebied van Maastricht ontdekken. Neem een picknickmand mee en verplaats je naar de heuvels en uitgestrekte vlaktes. Bezoek schilderachtige dorpjes, kastelen, landhuizen en voel de wind in je haren. Slinger door het landschap in Zuid-Limburg, vergeet de tijd en verdwaal. Stop af en toe om te genieten van het uitzicht of om even lekker in de zon te zitten. Had jij van tevoren bedacht hoe leuk dit zou zijn?

 

Praktische informatie

Wil je een scooter huren tijdens je verblijf aan Maastricht, vraag dan meer informatie bij de receptie. We kunnen helpen bij het huren van een scooter, vespa, solex of e-bike bij bijvoorbeeld La Dolce Verhuur. Zij bieden verschillende arrangementen, tegen verschillende prijzen. Ook bij Scooter Verhuur Limburg zijn de mogelijkheden eindeloos. Gemiddeld betaal je zo’n € 35,00 voor een dagdeel scooterhuur.

Vergeet niet een geldig bromfiets of autorijbewijs mee te nemen als je een scooter wilt huren.

Een scooter huren in Maastricht. Dat is een pas een leuk uitje!

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht