Eetcafe Witloof Maastricht | Kaboom Hotel

Soms heb je wel zin om uit eten te gaan, maar geen trek in een driegangenmenu. Een bistro of eetcafé biedt dan uitkomst. En gelukkig heeft de hoofdstad van Zuid-Limburg er daar best een boel van. In de zoektocht naar een goed eetcafé in Maastricht, helpen wij je graag een handje.

Eetcafé Sjiek! Dan wil je nooit meer anders

Het meest geliefde eetcafé in Maastricht centrum is volgens velen Café Sjiek. En eigenlijk klopt dat wel. Als je eenmaal bij Sjiek bent geweest, dan wil je nooit meer anders. Sjiek is allesbehalve dat. Hier eet je lokale lekkernijen als zoervleisj of een lekkere pan mosselen met friet. Reserveren kan niet bij Sjiek, dus schuif aan. En het kan druk zijn! Dat wachten is overigens geen straf, want ondertussen zit je ook aan de bar van misschien wel het gezelligste café van Maastricht.

Een eetcafé in Wyck

Middenin het hippe Wyck ligt het Wycker Cabinet. En daar doen ze niet zo ingewikkeld over eten, want het is er gewoon goed. Goed eten en goed toeven. Kwaliteitsburgers, steak friet, steak tartaar of een goed bord verse pasta. Daar mag je je op verheugen in deze gezellige zaak. Op de borden in de zaak word je daarnaast dagelijks getrakteerd op bijzonder smakelijke dagspecials. Het Wycker Cabinet is bijzonder in zijn eenvoud. En eigenlijk doen we daar deze zaak ernstig mee tekort.

 

De Brandweerkantine

Een uniek eetcafé in Maastricht in de buurt van het Vrijthof is de Brandweerkantine. Letterlijk: in een oude brandweerkazerne. En wat is deze plek goed gelukt! De grote ruimte is helemaal gevuld met tafeltjes en stoeltjes. Het voordeel daarvan is dat je nooit lang hoeft te wachten, want er is plek voor iedereen. Dit toffe concept serveert op dinsdag schnitzel, is het woensdag gehaktdag en doet op donderdag niet moeilijk over een half kippetje. En dan hebben ze iedere dag ook nog eens een heel eenvoudige, maar goede kaart. Leuke plek!

 

Witloof, een ode aan onze zuiderburen

‘Het kan altijd zuiderlijker’ moeten ze bij Witloof gedacht hebben. In deze gezellige zaak staat de Belgische keuken centraal. Belgische biertjes, mosselen met friet en witlofkroketjes. Natuurlijk! Aan de kleine vierkante tafeltjes kun je het zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Kies voor versgebakken brood en een flinke portie mosselen of pak uit en ga voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Witloof is uniek en bijzonder inspirerend.

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht