Fietsroute Valkenburg | Kaboom Hotel

Fietsen in de grotten of door het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg

In en rondom Valkenburg en Maastricht kun je heerlijk fietsen. Het glooiende landschap doet je vermoeden dat je in het buitenland bent, maar niets is minder waar. Staat er binnenkort fietsen op de agenda, dan hebben wij nog wel wat tips. Zo is er een gratis fietsroute rondom Valkenburg. En wat dacht je van fietsen in de grotten van Valkenburg. Een activiteit die veel indruk maakt!

 

Download een fietsroute Valkenburg

Het gebied rondom Valkenburg staat bekend om zijn heuvels en prachtige vergezichten. De heuvels maken dat er af en toe geklommen moet worden. Op een e-bike geen probleem. Maar ook met een gewone fiets kom je overal in Zuid-Limburg. Er zijn talloze fietsroutes in en rondom Valkenburg. Op de website van Fietsnetwerk vind je talloze gratis knooppuntenroutes. Variërend van 25 tot 150 kilometer fietsen. Met veel en weinig klimmen. Maar altijd met voldoende bezienswaardigheden en smaakvolle rustpunten onderweg.

Fietsen in de grotten van Valkenburg

Wist je dat je in Valkenburg onder de grond kunt fietsen? De grotten van Valkenburg zijn open voor mensen op de fiets. We noemen het grotbiken en het is iets wat je eigenlijk eens in je leven gedaan moet hebben. Onder leiding van een gids, op een mountainbike, met helm en verlichting, fiets je zo’n 10 kilometer door het gangenstelsel van de mysterieuze Sibbergroeve. Onderweg wordt er regelmatig gestopt om iets te vertellen over dit grootste ondergrondse gangstelsel van Europa.

Je kunt ieder weekend grotbiken in Valkenburg. In de schoolvakanties kan dat ook op doordeweekse dagen. Wel even reserveren van tevoren. Grotbiken is ook heel leuk als teamuitje. Groepen groter dan 10 kunnen het hele jaar door reserveren op iedere dag van de week. Meer over fietsen in de grotten van Maastricht? Kijk dan op www.grottenvanvalkenburg.nl. Daar kun je ook reserveren.

Wij wensen je een (ont-)spannende fietstocht!

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht