Buitenkant luchthaven Maastricht overdag | Kaboom Hotel

Denk je aan een luchthaven, dan denk je al snel aan lang wachten. Begrijpelijk. Maastricht Airport bewijst echter dat het anders kan. Op nog geen 10 kilometer van het centrum van Maastricht ligt Maastricht Aachen Airport. Een fijne, overzichtelijke luchthaven, waar dagelijks vluchten vertrekken naar zonnige bestemmingen in Zuid-Europa. Slaap een nachtje in ons hotel in Maastricht en verplaats je de volgende dag in alle rust naar de luchthaven. Wij noemen dat een perfecte start van de vakantie!

 

Hoewel het meeste vliegverkeer van Maastricht Airport vrachtverkeer is, kiezen toch jaarlijs bijna 200.000 mensen voor het gemakt van vliegen vanaf de lokale luchthaven. En geef ze eens ongelijk. Door het kleinschalige karakter van het vliegveld zijn wachtrijen eerder uitzondering dan regel, parkeer je je auto op loopafstand van de terminal, betaal je daar niet de hoofdprijs voor en hoef je niet uren van tevoren aanwezig te zijn.

Tientallen Europese bestemmingen

Luchtvaartmaatschappijen als Ryanair, Corendon en Transavia voelen zich thuis op Maastricht Airport. Ze vliegen vanaf daar naar bestemmingen als Lourdes, verschillende Griekse eilanden, een flink aantal Spaanse steden, Italië en Duitsland. In de zomermaanden wordt er aanmerkelijk meer gevlogen dan in de rest van het jaar. Overweeg je te vliegen naar je vakantiebestemming, kijk dan vooral even of je kunt vliegen vanaf de Limburgse luchthaven.

 

Maastricht Airport in combinatie met een hotel in de stad

Steeds meer reizigers – zowel zakelijk als privé – combineren Maastricht Aachen Airport met een hotel in Maastricht. Arriveer de dag voor vertrek in gezellig Maastricht, proef van het bourgondische Zuid-Limburg en stap de volgende ochtend in de bus of taxi naar de luchthaven. Eigenlijk begint je trip al een dag eerder dan.

 

Happy to help

Slaap je bij ons? Geef dan bij het inchecken aan dat je vliegt vanaf Maastricht Aachen Airport. We helpen je graag bij het regelen van vervoer naar de luchthaven. Zo hoef jij nergens over na te denken en begint je vakantie op het moment dat je bij ons binnenstapt!

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht