Vuurwerk, sterretjes - Maastricht Marketing / Eighty8things

Leg de champagne maar alvast koud, in Maastricht maken we er een dik Oud en Nieuw feest van! Wanneer jij waarschijnlijk je hoofd nog hebt staan naar het verzinnen van een geniaal Sinterklaas-gedicht, is de party squad van Maastricht al helemaal Oud en Nieuw proof.

 

Oud en Nieuw vieren in Maastricht

De highlights? Complex Maastricht gaat met een big bang het jaar uit tijdens het Claydrum NYE feest met Dax J, Amelie Lens en Dubiosity en de Muziekgieterij is open tot in de vroege uurtjes voor het Viva Las Vegas NYE

Festival. No worries als je vrienden over de vloer hebt om thuis Oud en Nieuw te vieren en geen party preparation gedaan hebt voor ná middernacht, er zijn tig kroegen om moed in te drinken voor het slagen in je goede voornemens, zoals Café Zondag op maar 5 minuten lopen afstand van Kaboom Hotel. Hoef je niet eens een taxi te bellen. Hoe chill.

 

Vuurwerk kijken tijdens New Year’s Eve in Maastricht

De discussie over het wel of niet afsteken van vuurwerk laten we in het midden, maar áls je dan vuurwerk gaat kijken, loop dan richting de Maas zodat je vrij uitzicht hebt. Ook kun je de Sint Pietersberg oplopen voor een VIP uitzicht van Noord tot Zuid. Happy New Year!

handtekening Rino

Rino Soeters
Eindbaas

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Bij Kaboom Hotel, recht tegenover het centraal station van Maastricht, draait alles om een betaalbare overnachting zonder in te leveren op comfort. Met maar liefst 79 kamers, vind je bij ons altijd de perfecte plek voor jouw verblijf. Of je nu een snelle overnachting zoekt, een budgetvriendelijk weekendje weg, of een uitgebreide stedentrip in Maastricht plant - Kaboom heeft het allemaal. En ook als je met de kids op stap bent, is ons hotel dé place to be!

Op zoek naar iets speciaals? Ontdek onze hotelarrangementen, zoals ons unieke fietsarrangement of een culinaire ervaring. Of wat dacht je van een romantisch weekendje weg? En als je er morgen al wilt zijn, bekijk dan zeker onze last-minute deals.

Voor een bijzonder én betaalbaar verblijf in het bruisende centrum van Maastricht, moet je bij Kaboom zijn. Geen wonder dat velen ons het beste hotel van de stad noemen! Wacht niet langer, boek nu je kamer en laat je verwennen bij Kaboom Hotel.

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT, Maastricht, Nederland