Vuurwerk, sterretjes - Maastricht Marketing / Eighty8things

Leg de champagne maar alvast koud, in Maastricht maken we er een dik Oud en Nieuw feest van! Wanneer jij waarschijnlijk je hoofd nog hebt staan naar het verzinnen van een geniaal Sinterklaas-gedicht, is de party squad van Maastricht al helemaal Oud en Nieuw proof.

 

Oud en Nieuw vieren in Maastricht

De highlights? Complex Maastricht gaat met een big bang het jaar uit tijdens het Claydrum NYE feest met Dax J, Amelie Lens en Dubiosity en de Muziekgieterij is open tot in de vroege uurtjes voor het Viva Las Vegas NYE

Festival. No worries als je vrienden over de vloer hebt om thuis Oud en Nieuw te vieren en geen party preparation gedaan hebt voor ná middernacht, er zijn tig kroegen om moed in te drinken voor het slagen in je goede voornemens, zoals Café Zondag op maar 5 minuten lopen afstand van Kaboom Hotel. Hoef je niet eens een taxi te bellen. Hoe chill.

 

Vuurwerk kijken tijdens New Year’s Eve in Maastricht

De discussie over het wel of niet afsteken van vuurwerk laten we in het midden, maar áls je dan vuurwerk gaat kijken, loop dan richting de Maas zodat je vrij uitzicht hebt. Ook kun je de Sint Pietersberg oplopen voor een VIP uitzicht van Noord tot Zuid. Happy New Year!

handtekening Rino

Rino Soeters
Eindbaas

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht