Aperol Spritz karretje Preuvenemint Maastricht | Kaboom Hotel

De foodies hier in Maastricht kijken er ieder jaar naar uit: het Preuvenemint op het Vrijthof. Een walhalla aan popup-dependances van de fijnste restaurants uit Maastricht zodat je op één plek het lekkerste van Maastricht kunt proeven. Ieder jaar is het de kans bij uitstek om uit eten te gaan bij zoveel restaurants als je maar wilt – en dat op één dag tijd. Of meer, want dit jaar doen er 25 restaurants mee dus er valt volop te proeven. Dit jaar vindt alweer het 36e Preuvenemint plaats en net als voorgaande jaren gaat de opbrengst volledig naar goede doelen toe. Vorig jaar was dat een totaalbedrag van maar liefst € 113.844,84! Lekker eten plus automatisch bijdragen aan het goede doel. Da’s twee vliegen in één klap toch?

 

Preuvenemint tips van het Kaboom Hotel team

Een bezoekje aan het Preuvenemint met de ambitie om zo veel mogelijk te proeven vraagt om een uitgekiende strategie. Met de keuze uit 25 restaurants en per restaurant méér dan 1 gerechtje, snap je vast dat het een must is om keuzes te maken. De tactiek van het Kaboom Hotel team is dat we beginnen met wijn bij Vojacek of met een cocktail bij Shake & Serve, om daarna minimaal een aantal

Preuvenelappen te spenderen aan de legendarische saté van Gadjah Mas, hamburger bij Burgerlijk en een gerechtje van Beluga, dat dit jaar weer terug is op het Preuvenemint. Om daarna dit ritueel te herhalen met een volgende serie aan restaurants.

 

Openingstijden en prijzen Preuvenemint Maastricht

Je finger-licking food en drinks kun je dit jaar voor het eerst met de PreuveneCard betalen in plaats van de Preuvenelappen, byebye betalen met cash dus. Wel zo handig. Je koopt de PreuveneCard aan de kassa van het Preuvenemint.

 

De openingstijden van Preuvenemint Maastricht?

  • Donderdag 24 augustus 18 tot 1 uur
  • Vrijdag 25 augustus 16 tot 2 uur
  • Zaterdag 26 augustus 14 tot 2 uur
  • Zondag 27 augustus 12 tot 24 uur

 

Preuvenemint hotel in Maastricht

Mocht je nog niet voorzien zijn van een heerlijk bed om in te kruipen na je bezoek aan het Preuvenemint, check dan even de paar kamers die Kaboom Hotel nog beschikbaar heeft. Ze gaan hard dus be quick! Dus. Wanneer zien we je op het Vrijthof?

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Eindbaas

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht