De foodies hier in Maastricht kijken er ieder jaar naar uit: het Preuvenemint op het Vrijthof. Een walhalla aan popup-dependances van de fijnste restaurants uit Maastricht zodat je op één plek het lekkerste van Maastricht kunt proeven. Ieder jaar is het de kans bij uitstek om uit eten te gaan bij zoveel restaurants als je maar wilt – en dat op één dag tijd. Of meer, want dit jaar doen er 25 restaurants mee dus er valt volop te proeven. Dit jaar vindt alweer het 36e Preuvenemint plaats en net als voorgaande jaren gaat de opbrengst volledig naar goede doelen toe. Vorig jaar was dat een totaalbedrag van maar liefst € 113.844,84! Lekker eten plus automatisch bijdragen aan het goede doel. Da’s twee vliegen in één klap toch?

Preuvenemint tips van het Kaboom Hotel team

Een bezoekje aan het Preuvenemint met de ambitie om zo veel mogelijk te proeven vraagt om een uitgekiende strategie. Met de keuze uit 25 restaurants en per restaurant méér dan 1 gerechtje, snap je vast dat het een must is om keuzes te maken. De tactiek van het Kaboom Hotel team is dat we beginnen met wijn bij Vojacek of met een cocktail bij Shake & Serve, om daarna minimaal een aantal

Preuvenelappen te spenderen aan de legendarische saté van Gadjah Mas, hamburger bij Burgerlijk en een gerechtje van Beluga, dat dit jaar weer terug is op het Preuvenemint. Om daarna dit ritueel te herhalen met een volgende serie aan restaurants.

 

Openingstijden en prijzen Preuvenemint Maastricht

Je finger-licking food en drinks kun je dit jaar voor het eerst met de PreuveneCard betalen in plaats van de Preuvenelappen, byebye betalen met cash dus. Wel zo handig. Je koopt de PreuveneCard aan de kassa van het Preuvenemint.

 

De openingstijden van Preuvenemint Maastricht?

  • Donderdag 24 augustus 18 tot 1 uur
  • Vrijdag 25 augustus 16 tot 2 uur
  • Zaterdag 26 augustus 14 tot 2 uur
  • Zondag 27 augustus 12 tot 24 uur

 

Preuvenemint hotel in Maastricht

Mocht je nog niet voorzien zijn van een heerlijk bed om in te kruipen na je bezoek aan het Preuvenemint, check dan even de paar kamers die Kaboom Hotel nog beschikbaar heeft. Ze gaan hard dus be quick! Dus. Wanneer zien we je op het Vrijthof?

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Eindbaas

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Bij Kaboom Hotel, recht tegenover het centraal station van Maastricht, draait alles om een betaalbare overnachting zonder in te leveren op comfort. Met maar liefst 79 kamers, vind je bij ons altijd de perfecte plek voor jouw verblijf. Of je nu een snelle overnachting zoekt, een budgetvriendelijk weekendje weg, of een uitgebreide stedentrip in Maastricht plant - Kaboom heeft het allemaal. En ook als je met de kids op stap bent, is ons hotel dé place to be!

Op zoek naar iets speciaals? Ontdek onze hotelarrangementen, zoals ons unieke fietsarrangement of een culinaire ervaring. Of wat dacht je van een romantisch weekendje weg? En als je er morgen al wilt zijn, bekijk dan zeker onze last-minute deals.

Voor een bijzonder én betaalbaar verblijf in het bruisende centrum van Maastricht, moet je bij Kaboom zijn. Geen wonder dat velen ons het beste hotel van de stad noemen! Wacht niet langer, boek nu je kamer en laat je verwennen bij Kaboom Hotel.

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT, Maastricht, Nederland