Rommelmarkt Maastricht | Kaboom Hotel

Zin in een rondje rommelmarkt Maastricht? Of meer het type biomarkt, vlooienmarkt of stoffenmarkt? Welke markt je ook zoekt, in Maastricht ga je ‘m vinden. Vrijwel dagelijks zijn er markten in Maastricht. Voor de dagelijkse boodschappen, voor uniek antiek of een verantwoorde krop sla. Wij zetten de leukste markten voor je onder elkaar.

 

De mega Vlooienmarkt in MECC Maastricht

Twee keer per jaar openen de deuren van MECC Maastricht voor de grootste overdekte rommelmarkt van het zuiden. Het is dan tijd voor de Mega Vlooienmarkt in MECC Maastricht. Lekker, de hele dag struinen langs meer dan 350 kramen met kleding, inboedel, huisraad, snuisterijen, antiek en buitenkansjes. De eerstvolgende Mega Vlooienmarkt is op 15 september 2019. Een toegangskaartje kost € 3,50.

Weekmarkt op de Markt in Maastricht

Iedere woensdag en vrijdag is de weekmarkt op de Markt in Maastricht. Bijna 200 kramen met frisse groente, heerlijk fruit, kaas, verse vis én stoffen. De stoffenmarkt is onderdeel van de weekmarkt. Hier scoor je de mooiste lapjes voor kleding en gordijnen.

 

Biomarkt in het hippe Wyck

In de hippe Maastrichtse wijk Wyck is wekelijks op donderdag de biomarkt. Hier verkopen lokale ondernemers groente en fruit dat op biologische wijze geteeld is. Je vindt de biomarkt iedere donderdag van 13.30 tot 18.30 uur in De Percée aan de Stationstraat.

 

De antiekmarkt in Luik

Iedere zondag van 8 tot 14 uur is er een antiekmarkt in Luik, ook bekend als La Batte. Een must-visit als je in de buurt bent. Maak van je bezoekje aan La Batte een dagje uit en neem vanuit Maastricht de boot naar Luik. Iedere zondag om 10 uur vertrekt bij Rederij Stiphout de boot naar Luik. Aan boord ontbreekt het je aan niets. Rond het middaguur meer je aan in Luik. Hier heb je ongeveer 2,5 uur vrije tijd om vervolgens weer terug te varen naar Maastricht. Hier meer je rond 17.30 uur weer aan. Let op: de boottocht moet je reserveren! Dat kan op de site van Rederij Stiphout. Antiekmarkt La Batte in Luik is gratis toegankelijk.

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Bij Kaboom Hotel, recht tegenover het centraal station van Maastricht, draait alles om een betaalbare overnachting zonder in te leveren op comfort. Met maar liefst 79 kamers, vind je bij ons altijd de perfecte plek voor jouw verblijf. Of je nu een snelle overnachting zoekt, een budgetvriendelijk weekendje weg, of een uitgebreide stedentrip in Maastricht plant - Kaboom heeft het allemaal. En ook als je met de kids op stap bent, is ons hotel dé place to be!

Op zoek naar iets speciaals? Ontdek onze hotelarrangementen, zoals ons unieke fietsarrangement of een culinaire ervaring. Of wat dacht je van een romantisch weekendje weg? En als je er morgen al wilt zijn, bekijk dan zeker onze last-minute deals.

Voor een bijzonder én betaalbaar verblijf in het bruisende centrum van Maastricht, moet je bij Kaboom zijn. Geen wonder dat velen ons het beste hotel van de stad noemen! Wacht niet langer, boek nu je kamer en laat je verwennen bij Kaboom Hotel.

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT, Maastricht, Nederland