Escape room in Fun Valley Maastricht | Kaboom Hotel

Net buiten de stad, op zo’n 10 kilometer van het centrum, vind je Fun Valley Maastricht. Ruim 230.000 m2 avontuur, recreatie, ontspanning en fun. Fun Valley is het grootste recreatiegebied in Zuid Limburg en kent grofweg 3 thema’s: Adventure, Beach en Kids. Het recreatiepark is 364 dagen per jaar open en is een te gekke locatie om naartoe te gaan voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag… Voor wat niet eigenlijk!? Wij lichten de highlights voor je uit. Te beginnen met de tofste escape room van Maastricht in Fun Valley.

Escape room Maastricht Fun Valley: voor slimmeriken

Escape rooms zijn wereldwijd razend populair. Het concept is simpel: een afgesloten kamer, een team en een tikkende klok. Dat is in Maastricht niet anders. The Lodge is een escape room voor 2 tot 8 spelers en kan gespeeld worden vanaf 10 jaar. Via verborgen hints, puzzels en slimme samenwerking, heb je precies een uur om deze oude verlaten lodge uit te komen. En dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De escape room in Fun Valley kost € 91,- per keer, ongeacht met hoeveel spelers je deelneemt. Wist je dat de escape room ook vaak als teambuilding activiteit wordt ingezet? Voor meer info en reserveren ga je naar de site van Fun Valley.

 

Een strand met uitzicht op de Sint Pietersberg

Wie Fun Valley zegt, zegt ook al snel Fun Beach bij Maastricht. Op het recreatieterrein is ook de gezellige Cuba Beach Bar gelegen. Het strand – met uitzicht op de Sint Pietersberg – is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Cuba Beach is lekker loungen, drankjes, een dj, hangmatten en gratis ligbedjes. Op aanvraag kun je er een workshop cocktail shaken volgen. Of wat dacht je van een workshop salsadansen tijdens een vrijgezellenfeest of personeelsuitje? Op het strand mag je gebruik maken van de gratis BBQ’s. Je moet zelf alle benodigdheden meenemen (vlees, borden, bestek, vleestang, etc) óf je kiest voor de luxe BBQ-pakketten. It’s summer time!

 

230.000 m2 fun voor jong en oud

Naast de escape room en beach bar kent Fun Valley in Maastricht ook nog een overdekte- en buitenspeeltuin, klimpark, paintbal en lasergame centrum, avonturenbos met blotevoetenpad, een familiestrand en de mogelijkheid tot het overnachten in een tent. Bij mooi weer maak je gratis gebruik van waterfietssen, surfplanken en bootjes. Er zijn gratis ligbedjes en overdekte BBQ’s beschikbaar. En dan doen we nog zeker 20 activiteiten tekort! Fun Valley is super geschikt voor zakelijke en privé groepsactiviteiten. Alle info over reserveren, prijzen en de verschillende workshops die het terrein biedt, zijn te vinden op hun website.

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht