Plank Met Vegan Gerechten Maastricht | Kaboom Hotel

Ben je vegan? Laat je dan zeker niet weerhouden van een weekendje Maastricht! Een beetje restaurant in Maastricht heeft vegetarisch én vegan eten op de kaart. Wij deden een beetje onderzoek en geven je een paar bourgondische én (plant-)aardige tips: hier strijk je neer voor lekker vegan eten in Maastricht.

 

Lokaal, vegan en verantwoord

 

Wanno go vegan in Maastricht? Op naar Bijzonder dan! In dit gezellige lunch, brunch en diner restaurant draait alles om verantwoord eten. Meer dan 80% van de gerechten op de kaart is vegetarisch of vegan. De ingrediënten komen van lokale ondernemers en worden geserveerd in kleine schaaltjes en pannetjes. Zo kun je je eten lekker delen met je tafelgenoten. Als je daar aandacht voor hebt, want Bijzonder is ook een bijzonder toffe en fotogenieke plek om gezellig af te spreken met vrienden. Regelmatig organiseert Bijzonder kookworkshops. En wist je dat je ook een picknickpakket kunt bestellen bij Bijzonder? Je krijgt dan een pakketje heerlijkheden én een wandelroute!

Steeds meer vegan bij de Brandweerkantine

Niet helemaal vegan of vegetarisch, maar voldoende keus bij de Brandweerkantine in de Capucijnenstraat. Dit is dé plek voor een verse jus met de krant (ze zijn al vanaf 8.30 uur open), maar ook een fijne hotspot om neer te strijken tijdens een dagje shoppen in Maastricht. De kaart van De Brandweerkantine wisselt regelmatig en er komen steeds meer vegetarische en plantaardige gerechten op. Wat dacht je een lekker dik gesneden plak brood met hummus, gegrilde groente en chillivlokken en een soja latte on the side? Lekker toch!

 

Eetcafé Ceramique maakt er werk van

 

Eetcafé Ceramique kookt biologisch en seizoensgebonden en dan mag je er stiekem best een beetje vanuit gaan dat ze vegetarisch en vegan snappen. En dat doen ze! Op de kaart is meer dan 80% van de gerechten vegetarisch (te herkennen aan het zwarte blaadje) of plantaardig (te herkennen aan het oranje blaadje). Wat een feest! Huisgemaakte falafel, een trio van veganische voorgerechten, vegan loempia’s, mango kikkererwtensoep. En dat zijn dan alleen nog maar de voorgerechten. Wij zijn heel enthousiast!

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht