Zara winkeltas op een bankje in Maastricht | Kaboom Hotel

Openingstijden, het adres en een handjevol wetenswaardigheden over deze bijzondere winkel

Wat zijn wij blij dat Zara altijd trouw is gebleven aan haar kernwoorden schoonheid, duidelijkheid, functionaliteit en duurzaamheid. Het maakt dat de van oorsprong Spaanse kledingwinkelketen ook in Maastricht een trekpleister is en blijft. Jong en oud vindt precies wat hij of zij zoekt in de ruim opgezette winkels, waar je aan het juiste adres bent voor kleding en woonaccessoires. Lees verder voor de openingstijden, het adres en meer!

 

Spaans modehuis Zara

Zara bestaat al sinds 1975 en werd opgericht door de Spanjaard Amancio Ortega. In 1963 begon de modeman zijn eerste atelier, maar in 1975 opende hij de eerste winkel voor het publiek in La Coruña. Hij noemde de winkel Zara. Begonnen als eenmanszaak is Zara inmiddels een van de grootste modebedrijven ter wereld. De strategie van Zara baseert zich op het zogenaamde fast-fashion concept: het snel creëren van nieuwe mode en ervoor zorgen dat het publiek deze snel kan kopen. Het resultaat is dat Zara jaarlijks ruim 16.000 nieuwe designs op de markt!

 

Zara Maastricht in winkelcentrum Entre Deux

En gelukkig heeft Maastricht ook een Zara! In winkelcentrum Entre Deux vind je een prachtige ruimte vestiging van het modehuis. Zara heeft ruime openingstijden. Op zondag en maandag ben je welkom van 12-18 uur. De overige dagen opent de winkel al om 10 uur. En op donderdag is het koopavond en kun je tot 21 uur je modehart ophalen.

  • Zara
  • Spilstraat 6
  • Maastricht

 

Zara Home in Maastricht

Fans van Zara kunnen niet meer alleen zichzelf, maar ook hun huis aankleden met Zara: Zara Home. De plek voor woonaccessoires, beddengoed, glaswerk en servies, meubels. Eigenlijk voor alles. En net als bij de modelijn geldt: de collectie wisselt in een razend tempo. Het loont dus altijd om even binnen te stappen als je in de buurt bent.

  • Zara Home
  • Wolfstraat 9
  • Maastricht

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht