Luxe bed and breakfast Maastricht

Lichte kamer met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden en een bureau | Kaboom Hotel

De behoeften, wensen en verwachtingen van de hotelgast zijn veranderd. Dus hebben wij een nieuw soort goedkoop en uniek hotel gecreëerd in het centrum van Maastricht en luxe opnieuw gedefinieerd.

‘De ware reiziger heeft geen reden nodig om op reis te gaan.’

Johann Wolfgang von Goethe

Het idee was simpel. Maak een hotel voor de moderne reiziger. Voor travellers die OV-zones net zo gemakkelijk doorkruisen als tijdzones. Voor backpackers met een rugzak en mannen in driedelig pak. Reizigers met verschillende (reis)doelen, maar allemaal op zoek naar een chic, betaalbaar onderkomen.

Die moderne reiziger – jij dus – verwacht van alles van een hotel. Maar ook een heleboel niet. Laat staan dat je daarvoor wilt betalen. Alle onnodige dingen hebben we daarom weggelaten. Zo kunnen we je niet alleen een messcherpe kamerprijs bieden, maar hebben we ook geld overgehouden voor de dingen die je écht belangrijk vindt. Dát is ons idee van luxe. Geen overvloed, maar precies genoeg.

Kaboom Hotel is het dagelijkse start- en eindpunt van je ontdekkingstocht door Maastricht en de Euregio. Een thuishaven. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je dag goed te beginnen en nóg beter af te sluiten. Een behulpzame staff die je graag de weg wijst, comfortabel bed, ruimte om je kleding op te bergen, plekje om te werken, douche, gratis Wi-Fi enz.

Kaboom Hotel is een nieuw soort luxe B&B of Bed and Breakfast in Maastricht

Kaboom Hotel is een idee van LBG Hotels, bedenker en exploitant van unieke hotelconcepten met lef.

boek nu