TEFAF 2019 Maastricht | Kaboom Hotel

Van 16 t/m 24 maart 2019 is het tijd voor TEFAF Maastricht. De datum die bij kunstliefhebbers uit binnen- en buitenland dikgedrukt in de agenda staat. TEFAF, één van de grootste kunstbeurzen wereldwijd, trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Maastricht ís kunst tijdens TEFAF. Niet alleen op de beurs, maar in de hele stad is te merken dat dit bijzondere evenement weer is neergestreken in de hoofdstad van Limburg. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat je op tijd je tickets scoort, denk na over parkeren en lees je goed in. Dan haal je het meeste uit deze dagen Maastricht.

 

TEFAF Maastricht: een begrip in de kunstwereld

The European Fina Art Fair (TEFAF) werd in 1988 opgericht en is jaarlijks het grootste evenement in MECC Maastricht. Op de

kunstbeurs presenteren 275 van ’s werelds meest toonaangevende galeries en kunsthuizen uit meer dan 20 landen hun meest toonaangevende werk. Van Oude Meesters tot moderne kunst. Van sieraden tot beeldende kunst en alles daar tussenin.

 

Praktische informatie TEFAF Maastricht

TEFAF is vanaf 16 maart t/m 23 maart 2019 dagelijks geopend van 11 – 19 uur. Op de afsluitende zondag 24 maart sluit de beurs een uur eerder. Let op: op donderdag 14 en vrijdag 15 maart is TEFAF alleen toegankelijk voor mensen met een persoonlijke uitnodiging. Een dagkaart voor TEFAF kost € 40,- per persoon, per dag. Wil je alle dagen toegang dan betaal je € 100,-. Kinderen tot 12 jaar gaan gratis naar binnen, kinderen tussen 12 – 18 jaar betalen de helft. Kinderen bezoeken de beurs altijd onder begeleiding van een volwassene. TEFAF vindt plaats in MECC Maastricht. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Station Maastricht Randwyck ligt op 250 meter van MECC Maastricht. Het openbaar vervoer is dus een heel goed en voordelig alternatief.

Meer informatie over TEFAF, de aanwezige galeries en speciale activiteiten lees je op www.tefaf.com.

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Foto credits TEFAF

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht