Van 16 t/m 24 maart 2019 is het tijd voor TEFAF Maastricht. De datum die bij kunstliefhebbers uit binnen- en buitenland dikgedrukt in de agenda staat. TEFAF, één van de grootste kunstbeurzen wereldwijd, trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers. Maastricht ís kunst tijdens TEFAF. Niet alleen op de beurs, maar in de hele stad is te merken dat dit bijzondere evenement weer is neergestreken in de hoofdstad van Limburg. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat je op tijd je tickets scoort, denk na over parkeren en lees je goed in. Dan haal je het meeste uit deze dagen Maastricht.

 

TEFAF Maastricht: een begrip in de kunstwereld

The European Fina Art Fair (TEFAF) werd in 1988 opgericht en is jaarlijks het grootste evenement in MECC Maastricht. Op de

kunstbeurs presenteren 275 van ’s werelds meest toonaangevende galeries en kunsthuizen uit meer dan 20 landen hun meest toonaangevende werk. Van Oude Meesters tot moderne kunst. Van sieraden tot beeldende kunst en alles daar tussenin.

 

Praktische informatie TEFAF Maastricht

TEFAF is vanaf 16 maart t/m 23 maart 2019 dagelijks geopend van 11 – 19 uur. Op de afsluitende zondag 24 maart sluit de beurs een uur eerder. Let op: op donderdag 14 en vrijdag 15 maart is TEFAF alleen toegankelijk voor mensen met een persoonlijke uitnodiging. Een dagkaart voor TEFAF kost € 40,- per persoon, per dag. Wil je alle dagen toegang dan betaal je € 100,-. Kinderen tot 12 jaar gaan gratis naar binnen, kinderen tussen 12 – 18 jaar betalen de helft. Kinderen bezoeken de beurs altijd onder begeleiding van een volwassene. TEFAF vindt plaats in MECC Maastricht. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Station Maastricht Randwyck ligt op 250 meter van MECC Maastricht. Het openbaar vervoer is dus een heel goed en voordelig alternatief.

Meer informatie over TEFAF, de aanwezige galeries en speciale activiteiten lees je op www.tefaf.com.

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Foto credits TEFAF

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Bij Kaboom Hotel, recht tegenover het centraal station van Maastricht, draait alles om een betaalbare overnachting zonder in te leveren op comfort. Met maar liefst 79 kamers, vind je bij ons altijd de perfecte plek voor jouw verblijf. Of je nu een snelle overnachting zoekt, een budgetvriendelijk weekendje weg, of een uitgebreide stedentrip in Maastricht plant - Kaboom heeft het allemaal. En ook als je met de kids op stap bent, is ons hotel dé place to be!

Op zoek naar iets speciaals? Ontdek onze hotelarrangementen, zoals ons unieke fietsarrangement of een culinaire ervaring. Of wat dacht je van een romantisch weekendje weg? En als je er morgen al wilt zijn, bekijk dan zeker onze last-minute deals.

Voor een bijzonder én betaalbaar verblijf in het bruisende centrum van Maastricht, moet je bij Kaboom zijn. Geen wonder dat velen ons het beste hotel van de stad noemen! Wacht niet langer, boek nu je kamer en laat je verwennen bij Kaboom Hotel.

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT, Maastricht, Nederland