Stel, je hebt 2 dagen in de hoofdstad van Limburg in je agenda staan en je wilt het maximale uit je bezoek halen: wat zijn dan leuke dingen om te doen in Maastricht? Goede vraag! Want Maastricht heeft 101 dingen die je kunt doen. Of je nu van winkelen houdt of van een sportieve uitdaging. De stad voor de eerste keer bezoekt of er regelmatig verblijft. Maastricht has it all!

Sint Servaas brug Maastricht | Kaboom Hotel

Handige sites voor als je wilt weten wat er te doen is in Maastricht dit weekend

Als je wilt weten wat er te doen is in Maastricht dit weekend, dan zijn er verschillende websites waar je handige informatie vandaan kunt halen. Op de site van LBG Hotels vind je regelmatig de beste tips, handige weetjes en een overzicht van de leukste activiteiten. Daarnaast is de site van de VVV in Maastricht heel compleet. Hier kun je voor de meeste events en activiteiten ook toegangsbewijzen kopen. Ben je op zoek naar een echt Maastrichts uitje? Denk dan aan een stadswandeling, fietstocht, bezoekje aan een brouwerij, de mergelgrotten, de fantastisch kerken en gezellige pleinen.

 

Wat is er te doen in Maastricht dit weekend op cultureel gebied?

Theaterliefhebbers bereiden hun weekendje Maastricht voor door te kijken naar het programma van het Theater aan het Vrijthof. Het theater kent een top-programmering op het gebied van dans, toneel, muziek en cabaret. Zin in een popconcert of lekker dansen? Check dan het programma van De Muziekgieterij. Het Bonnefantenmuseum is een feest voor eenieder die houdt van bijzondere architectuur en/of kunstgeschiedenis op niveau. Het museum kent een prachtige vaste collectie en regelmatig wisselende tentoonstellingen. Check de website als je wilt weten wat er dit weekend te doen is in hét museum van Maastricht.

 

Een Top 10

Ok, we maken het je gemakkelijk. Ben je een paar dagen in Maastricht en op zoek naar leuke dingen om te doen? Wij hebben een top 10 voor je samengesteld.

1. Start met een gratis stadswandeling in het centrum van Maastricht
2. Ontdek bourgondisch Maastricht op het Onze Lieven Vrouwenplein
3. Shop till you drop in Wyck of in het Stokstraatkwartier
4. Bezoek onder leiding van een gids de Kazematten
5. Pak een terrasje in ’t Bassin
6. Bezoek de boekhandel in de Dominicanenkerk
7. Struin over het Vrijthof. Pak een terrasje of bezoek het theater.
8. Huur een scooter en tour door het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg
9. Ga naar de Sint Pietersberg en bezoek de Mergelgrotten
10. Bezoek het Bonnefantenmuseum

 

handtekening Rino
Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht

   

 

This site is registered on wpml.org as a development site.