Stapelbed met vier bedden in lichte kamer | Kaboom Hotel

BAM mensen! Het houdt maar niet op. Sinds de opening van Kaboom Hotel in juli 2015 is het aantal gasten onverminderd hoog. Zo hoog, dat een uitbreiding van het aantal kamers en bedden een grote wens was. Een wens die nu is uitgekomen. Vooral naar de familiekamers voor 4 personen is van begin af aan veel vraag geweest en met name dáár hebben we er nu meer van. Ze zijn vooral in trek bij families die internationale studenten bezoeken, gezinnen met kinderen of groepen vriend(inn)en. Een uitbreiding in familiekamers was dan ook hard nodig voor deze groepen die specifiek bij Kaboom Hotel willen overnachten. In totaal zijn we uitgebreid van 63 naar 79 kamers en van 144 naar maar liefst 194 bedden. Het totaal aantal kamers voor 4 personen ligt nu op 18 stuks.

By the way, áls we iets doen, dan doen we dat in de regel niet zo voor de hand liggend. We hadden natuurlijk ‘gewone’ kamers kunnen toevoegen met 4 bedden naast elkaar… Think again.

Waarom zouden we niet een compleet nieuw soort bed ontwerpen dat hartstikke efficiënt gebruik maakt van de beschikbare ruimte? Voilà, het eindresultaat: één stapelbed voor 4 personen, speciaal ontworpen voor LBG Hotels door InterAlter interieurarchitecten, in nauwe samenwerking met Auping.

In Kaboom Hotel hoef je alleen maar te betalen voor alles dat je daadwerkelijk nodig hebt voor een goede nachtrust, en dus zeker niet voor allerlei onnodige extra’s die je waarschijnlijk toch niet gebruikt. We verkopen slaap. Waarom zou dat onbetaalbaar zijn voor een gezin of vriendengroep? Met dit splinternieuwe stapelbed combineren we ultieme luxe met prijs-kwaliteit. Lekker dikke Auping matrassen die je al van Kaboom gewend bent, super stabiel én betaalbaar. Een schot in de roos. De gasten van het eerste uur die het bed inmiddels al getest hebben, vinden in ieder geval van wel.

Het 4-persoons stapelbed testen? Je boekt de kamers direct hier.

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Bij Kaboom Hotel, recht tegenover het centraal station van Maastricht, draait alles om een betaalbare overnachting zonder in te leveren op comfort. Met maar liefst 79 kamers, vind je bij ons altijd de perfecte plek voor jouw verblijf. Of je nu een snelle overnachting zoekt, een budgetvriendelijk weekendje weg, of een uitgebreide stedentrip in Maastricht plant - Kaboom heeft het allemaal. En ook als je met de kids op stap bent, is ons hotel dé place to be!

Op zoek naar iets speciaals? Ontdek onze hotelarrangementen, zoals ons unieke fietsarrangement of een culinaire ervaring. Of wat dacht je van een romantisch weekendje weg? En als je er morgen al wilt zijn, bekijk dan zeker onze last-minute deals.

Voor een bijzonder én betaalbaar verblijf in het bruisende centrum van Maastricht, moet je bij Kaboom zijn. Geen wonder dat velen ons het beste hotel van de stad noemen! Wacht niet langer, boek nu je kamer en laat je verwennen bij Kaboom Hotel.

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT, Maastricht, Nederland