Stapelbed met vier bedden in lichte kamer | Kaboom Hotel

BAM mensen! Het houdt maar niet op. Sinds de opening van Kaboom Hotel in juli 2015 is het aantal gasten onverminderd hoog. Zo hoog, dat een uitbreiding van het aantal kamers en bedden een grote wens was. Een wens die nu is uitgekomen. Vooral naar de familiekamers voor 4 personen is van begin af aan veel vraag geweest en met name dáár hebben we er nu meer van. Ze zijn vooral in trek bij families die internationale studenten bezoeken, gezinnen met kinderen of groepen vriend(inn)en. Een uitbreiding in familiekamers was dan ook hard nodig voor deze groepen die specifiek bij Kaboom Hotel willen overnachten. In totaal zijn we uitgebreid van 63 naar 79 kamers en van 144 naar maar liefst 194 bedden. Het totaal aantal kamers voor 4 personen ligt nu op 18 stuks.

By the way, áls we iets doen, dan doen we dat in de regel niet zo voor de hand liggend. We hadden natuurlijk ‘gewone’ kamers kunnen toevoegen met 4 bedden naast elkaar… Think again.

Waarom zouden we niet een compleet nieuw soort bed ontwerpen dat hartstikke efficiënt gebruik maakt van de beschikbare ruimte? Voilà, het eindresultaat: één stapelbed voor 4 personen, speciaal ontworpen voor LBG Hotels door InterAlter interieurarchitecten, in nauwe samenwerking met Auping.

In Kaboom Hotel hoef je alleen maar te betalen voor alles dat je daadwerkelijk nodig hebt voor een goede nachtrust, en dus zeker niet voor allerlei onnodige extra’s die je waarschijnlijk toch niet gebruikt. We verkopen slaap. Waarom zou dat onbetaalbaar zijn voor een gezin of vriendengroep? Met dit splinternieuwe stapelbed combineren we ultieme luxe met prijs-kwaliteit. Lekker dikke Auping matrassen die je al van Kaboom gewend bent, super stabiel én betaalbaar. Een schot in de roos. De gasten van het eerste uur die het bed inmiddels al getest hebben, vinden in ieder geval van wel.

Het 4-persoons stapelbed testen? Je boekt de kamers direct hier.

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht