Andre Rieu Zomer Maastricht - Kaboom hotel

In juli van dit jaar is het weer zover: Andre Rieu treedt weer op in Maastricht met zijn zomeravondconcerten. Het Vrijthof in Maastricht is in de zomer weer een enorm openluchttheater. De kaarten voor Andre Rieu in Maastricht zijn inmiddels in de verkoop via verschillende kanalen. Het centrale plein in Maastricht transformeert tot een plek voor duizenden mensen, een veelvoud aan lampjes en de romantische klanken van ’s lands grootste violist.

Andre Rieu elk jaar weer op het Vrijthof!

Het is ieder jaar rennen voor de beste kaarten voor een concert van Andre Rieu in Maastricht. En ook dit jaar, het 19e jaar op rij, is dat niet anders. Er zijn inmiddels extra concerten aangekondigd. Iedereen wil erbij zijn. Jong en oud. Kaarten kopen en het vinden van prijzen, tijden, en extra informatie doe je via de officiële kanalen (website Andre Rieu of via de VVV). Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor deze unieke ervaring.

 

Klassieke zomeravonden in Maastricht

Het succes van de in Maastricht geboren vioolvirtuoos is ongekend! Jaar in jaar uit treedt Andre Rieu live op in Maastricht. Samen met het Johann Strauss Orkest. En met tal van artiesten. Zo maakten Andrea Bocelli, Rocco Granata, Zucchero en Jermain Jackson hun opwachting. En vorig jaar klom David Hasselhof op het podium. Het is een eer om op te mogen treden met de grootheid. Wie dit jaar zijn of haar opwachting maakt, is vooralsnog onbekend. Maar dat het een spektakel wordt, is zeker!

 

Live concerten optima forma

Er zijn verschillende kaarten in omloop. Van gewone zitplaatsen tot arrangementen met eten en drinken. Wat je ook kiest, het wordt een avond om nooit te vergeten. Duizenden mensen genieten van klassieke muziek en opera. Van operette en cross overs met popmuziek. Van intieme solo’s en het groots en meeslepend van het indrukwekkende orkest. En dat alles: live!

 

De kaarten zijn in de verkoop! Op naar een prachtzomer in Maastricht!

*Let op, concertdata en prijzen verschillen per jaar. Kijk voor een volledig overzicht van de mogelijkheden en prijzen via de bezoekmaastricht website.

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht