In juli van dit jaar is het weer zover: Andre Rieu treedt weer op in Maastricht met zijn zomeravondconcerten. Het Vrijthof in Maastricht is in de zomer weer een enorm openluchttheater. De kaarten voor Andre Rieu in Maastricht zijn inmiddels in de verkoop via verschillende kanalen. Het centrale plein in Maastricht transformeert tot een plek voor duizenden mensen, een veelvoud aan lampjes en de romantische klanken van ’s lands grootste violist.

Andre Rieu elk jaar weer op het Vrijthof!

Het is ieder jaar rennen voor de beste kaarten voor een concert van Andre Rieu in Maastricht. En ook dit jaar, het 19e jaar op rij, is dat niet anders. Er zijn inmiddels extra concerten aangekondigd. Iedereen wil erbij zijn. Jong en oud. Kaarten kopen en het vinden van prijzen, tijden, en extra informatie doe je via de officiële kanalen (website Andre Rieu of via de VVV). Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor deze unieke ervaring.

 

Klassieke zomeravonden in Maastricht

Het succes van de in Maastricht geboren vioolvirtuoos is ongekend! Jaar in jaar uit treedt Andre Rieu live op in Maastricht. Samen met het Johann Strauss Orkest. En met tal van artiesten. Zo maakten Andrea Bocelli, Rocco Granata, Zucchero en Jermain Jackson hun opwachting. En vorig jaar klom David Hasselhof op het podium. Het is een eer om op te mogen treden met de grootheid. Wie dit jaar zijn of haar opwachting maakt, is vooralsnog onbekend. Maar dat het een spektakel wordt, is zeker!

 

Live concerten optima forma

Er zijn verschillende kaarten in omloop. Van gewone zitplaatsen tot arrangementen met eten en drinken. Wat je ook kiest, het wordt een avond om nooit te vergeten. Duizenden mensen genieten van klassieke muziek en opera. Van operette en cross overs met popmuziek. Van intieme solo’s en het groots en meeslepend van het indrukwekkende orkest. En dat alles: live!

 

De kaarten zijn in de verkoop! Op naar een prachtzomer in Maastricht!

*Let op, concertdata en prijzen verschillen per jaar. Kijk voor een volledig overzicht van de mogelijkheden en prijzen via de bezoekmaastricht website.

 

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Bij Kaboom Hotel, recht tegenover het centraal station van Maastricht, draait alles om een betaalbare overnachting zonder in te leveren op comfort. Met maar liefst 79 kamers, vind je bij ons altijd de perfecte plek voor jouw verblijf. Of je nu een snelle overnachting zoekt, een budgetvriendelijk weekendje weg, of een uitgebreide stedentrip in Maastricht plant - Kaboom heeft het allemaal. En ook als je met de kids op stap bent, is ons hotel dé place to be!

Op zoek naar iets speciaals? Ontdek onze hotelarrangementen, zoals ons unieke fietsarrangement of een culinaire ervaring. Of wat dacht je van een romantisch weekendje weg? En als je er morgen al wilt zijn, bekijk dan zeker onze last-minute deals.

Voor een bijzonder én betaalbaar verblijf in het bruisende centrum van Maastricht, moet je bij Kaboom zijn. Geen wonder dat velen ons het beste hotel van de stad noemen! Wacht niet langer, boek nu je kamer en laat je verwennen bij Kaboom Hotel.

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT, Maastricht, Nederland