Iedere zondag tussen 12.00 en 18.00 uur zijn de meeste winkels open in het centrum van Maastricht. En ook op een groot aantal feestdagen, zoals 2e paasdag, 2e pinksterdag en Hemelvaartsdag kun je je winkelhart ophalen. Zo shop je bijna 365 dagen per jaar in de gezelligste binnenstad van Nederland.

Alle winkels mogen op zondag open zijn van 12.00 tot 18.00 uur. Een aantal winkeliers kiest ervoor om de deuren te openen van 13.00 tot 17.00 uur. Maar dat er geshopt wordt, is een feit! Zowel in het centrum als in het gezellige Wyck kun je in het weekend winkelen. Op donderdagavond is het koopavond in Maastricht. Dan zijn de winkels tot 21.00 uur geopend.

Zwart wit foto van de drukke winkelstraat in Maastricht

Een paar uitzonderingen

Op 1e paasdag, 1e pinksterdag, 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn de winkels altijd gesloten. Daarnaast kent Maastricht een aantal bijzondere feestdagen, waarop de deuren gesloten blijven. Denk aan de zondag van de Reuzenstoet, carnavalszondag en de zondag van de Heiligdomsvaart. De VVV van Maastricht heeft een handige pagina met actuele openingstijden van de winkels.

Parkeren op zondag

Maandag tot en met zondag geldt betaald parkeren in het centrum van Maastricht. Houd hier goed rekening mee. Hoe dichter je in het centrum parkeert, hoe duurder dat is. De parkeergarages Vrijthof, Mosae Forum, OLV-Parking en Bassin liggen middenin de stad. Een charmante en financieel iets vriendelijker optie is Park & Walk. Voor een dagtarief tussen € 6,- en € 9,- parkeer je de hele dag bij P&W Cabergerweg of Noorderbrug. Vanaf daar wandel je in een kwartiertje naar de binnenstad. Op de website van Maastricht lees je alles over parkeren en bereikbaarheid.

Wij wensen je veel zondags winkelplezier!

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht

   

 

This site is registered on wpml.org as a development site.