Iedere zondag tussen 12.00 en 18.00 uur zijn de meeste winkels open in het centrum van Maastricht. En ook op een groot aantal feestdagen, zoals 2e paasdag, 2e pinksterdag en Hemelvaartsdag kun je je winkelhart ophalen. Zo shop je bijna 365 dagen per jaar in de gezelligste binnenstad van Nederland.

Alle winkels mogen op zondag open zijn van 12.00 tot 18.00 uur. Een aantal winkeliers kiest ervoor om de deuren te openen van 13.00 tot 17.00 uur. Maar dat er geshopt wordt, is een feit! Zowel in het centrum als in het gezellige Wyck kun je in het weekend winkelen. Op donderdagavond is het koopavond in Maastricht. Dan zijn de winkels tot 21.00 uur geopend.

Een paar uitzonderingen

Op 1e paasdag, 1e pinksterdag, 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn de winkels altijd gesloten. Daarnaast kent Maastricht een aantal bijzondere feestdagen, waarop de deuren gesloten blijven. Denk aan de zondag van de Reuzenstoet, carnavalszondag en de zondag van de Heiligdomsvaart. De VVV van Maastricht heeft een handige pagina met actuele openingstijden van de winkels.

Parkeren op zondag

Maandag tot en met zondag geldt betaald parkeren in het centrum van Maastricht. Houd hier goed rekening mee. Hoe dichter je in het centrum parkeert, hoe duurder dat is. De parkeergarages Vrijthof, Mosae Forum, OLV-Parking en Bassin liggen middenin de stad. Een charmante en financieel iets vriendelijker optie is Park & Walk. Voor een dagtarief tussen € 6,- en € 9,- parkeer je de hele dag bij P&W Cabergerweg of Noorderbrug. Vanaf daar wandel je in een kwartiertje naar de binnenstad. Op de website van Maastricht lees je alles over parkeren en bereikbaarheid.

Wij wensen je veel zondags winkelplezier!

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Bij Kaboom Hotel, recht tegenover het centraal station van Maastricht, draait alles om een betaalbare overnachting zonder in te leveren op comfort. Met maar liefst 79 kamers, vind je bij ons altijd de perfecte plek voor jouw verblijf. Of je nu een snelle overnachting zoekt, een budgetvriendelijk weekendje weg, of een uitgebreide stedentrip in Maastricht plant - Kaboom heeft het allemaal. En ook als je met de kids op stap bent, is ons hotel dé place to be!

Op zoek naar iets speciaals? Ontdek onze hotelarrangementen, zoals ons unieke fietsarrangement of een culinaire ervaring. Of wat dacht je van een romantisch weekendje weg? En als je er morgen al wilt zijn, bekijk dan zeker onze last-minute deals.

Voor een bijzonder én betaalbaar verblijf in het bruisende centrum van Maastricht, moet je bij Kaboom zijn. Geen wonder dat velen ons het beste hotel van de stad noemen! Wacht niet langer, boek nu je kamer en laat je verwennen bij Kaboom Hotel.

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT, Maastricht, Nederland