Onze Partners

Kaboom Hotel Maastricht, een nieuw hotelconcept van La Bergère Group is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende partners:

AUPING, LG, MOSA EN SPHINX SCHITTEREN IN KABOOM HOTEL MAASTRICHT

Je hebt als hotelgroep  een mooi pand op een prachtige locatie. Het hotelconcept is bekend en het interieur is in grote lijnen uitgetekend. Maar … Dan moet je het nog gaan invullen. Voor welke leveranciers kies je? Wie mag kortom de bedden, tv’s en de badkamers voor je hotel gaan leveren?

We gingen op zoek naar ‘basic’ producten die het nodige comfort bieden, maar geen overdreven luxe. Kortom, geen gouden toiletpotten en kranen. Toen kwamen we al snel uit bij Auping (bedden), LG (tv’s), Mosa (tegels) en Sphinx (sanitair). Drie op vier Nederlandse producenten, waarvan twee oerbedrijven uit Maastricht. En dat is niet toevallig, want als maatschappelijk betrokken opererende onderneming ga je allereerst op zoek in de buurt. Goed voor de lokale bedrijvigheid en werkgelegenheid, en voor het milieu. Want lokaal geproduceerde producten hoeven niet van ver te komen op een dieselslurpend vrachtschip.

Mosa

Mosa

De keuze voor Mosa (Mosa is trouwens Latijn voor Maas) was zeker niet vooraf automatisch bepaald, maar lag wel voor de hand. Op zoek naar een stootvaste tegel voor de gangwanden, kwam interieurarchitect Roger Haan al snel uit bij de Holland 2040 van Mosa, dé wandtegel voor de projectbouw, die tot minstens 2040 in de collectie blijft. Door deze oerdegelijke tegel onder een hoek van 45 graden te plaatsen, heeft hij met een in wezen doodeenvoudige tegel een bijzondere look gecreëerd. Ook de tegels op de badkamervloer en -wand zijn van Mosa. En ook daar zijn de wandtegels een kwartslag gedraaid én in kleur gevoegd, voor een extra luxe uitstraling.

Sphinx

Sphinx

Op de badkamer zijn het niet alleen de rainshower en de waterbesparende fonteinkraan van Grohe die de show stelen. Er is nog een andere blikvanger: de wc, net als de wastafel en douchebak afkomstig van Sphinx, tegenwoordig onderdeel van Geberit. Nu denk je misschien: wat kan er zo bijzonder zijn aan een toiletpot? Spoelt-ie door met champagne? Verwarmt de wc-bril mijn achterste? Nee en nee. Het bijzondere is dat dit watercloset geen spoelrand heeft. Zo’n spoelrandloos toilet is niet alleen een stuk hygiënischer, maar ook makkelijker in onderhoud. Niet dat jij daar in een hotel een boodschap aan hebt, maar we hebben ook aan onze schoonmaakploeg gedacht.

Auping

Auping

Waarom een bed van Auping? Nou, omdat we op zoek waren naar een origineel bed voor ons originele hotel. En toen kwamen we al snel uit bij de Auping Original. Een écht bed, dus geen boxspring. Met een oerdegelijk frame dat gemaakt is van duurzame materialen en tegen een stootje kan. Niet onbelangrijk in een hotel. De spiraalbodem heeft meer dan tieduizend drukpunten, alsof duizenden vingers je een shiatsumassage geven terwijl je slaapt. Tel daarbij de ergonomische matras op, en je snapt waarom je zo uitgerust wakker wordt in ons hotel! Overweeg je een Auping Original te kopen? Dan kun je in ons hotel komen proefslapen en gebruikmaken van het speciale Auping Original-arrangement.

LG

LG

Alle tv’s in ons hotel zijn van LG. Je treft op je kamer op z’n minst een 42″ tv aan. Dat zijn meer dan 105 centimeters (1 inch = 2,54 cm; middelbareschoolkost). Als je geluk hebt, kom je op je kamer zelfs een 55″ grootbeeld-tv tegen. Reken zelf maar uit hoeveel centimeters dat zijn.  En nee hoor, je bent niet veroordeeld tot de nachtprogrammering. Via wifi kun je vanaf je smartphone, tablet of laptop films of je favoriete serie streamen naar de tv op je kamer. Wist je trouwens dat de elektronica in ál onze hotels afkomstig is van LG?

 

Naast een comfortabel bed en spoelrandloos toilet zijn er nog legio redenen om in Kaboom Hotel Maastricht te overnachten. Van onze horecavoorzieningen op de begane grond tot ons rooftop terrace en alles wat daartussen zit! Boek nu je kamer of een van onze speciale arrangementen.