BASIC-ROOMS-FROM-E58-BLOG-image

Kamers vanaf €58 in januari en februari!

 

Januari, ook wel bekend als ‘de maandag onder de maanden’, brengt vaak een winterdip met zich mee. Maar geen paniek! Kaboom Hotel heeft de ultieme oplossing om van jouw januari en februari te laten knallen. Zeg vaarwel tegen de ‘January blues’ en maak een kickass start van het jaar bij Kaboom Hotel – en verblijf voor maar €58 per nacht! Wacht niet en boek nu!

 

Boek nu   

De ‘January Blues’

Januari, met zijn koude weer en de nasleep van de feestdagen, kan uitdagend zijn. De festiviteiten zijn voorbij, en de routine neemt het over, waardoor velen verlangen naar een oppepper. Geen zorgen, we got you! Wij veranderen jouw sombere januari vibes om tot een onvergetelijke overnachting bij Kaboom Hotel.

No more FOMO (Fear of missing out) – Boek nu jouw overnachting!

Mis de kans niet om van januari en februari onvergetelijke maanden te maken! Boek nu jouw verblijf bij Kaboom Hotel. Met Basic kamers op vanaf €58,-* is het de perfecte tijd om jezelf te trakteren op een uitje dat de toon zet voor een fantastisch jaar vooruit. Trust us, je wil deze deal niet missen!

Voor de échte party animals

Check dit: altijd al een wandelende tak als gast willen hebben? De familie K. Boom komt graag naar je kamer (in terrarium) om je van wat extra gezelschap en vermaak te voorzien voor maar €4.95 – wandelende tak vibes inclusief! En als je helemaal next level wil gaan, kun je ook een late check-out (tot 13.00 uur) scoren voor maar €25,-.

 

Boek nu   

 

* Room only, excl. toeristenbelasting en green fee van € 6,90 p.p. Reserveren op basis van beschikbaarheid.

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht