De Valkenier amusement park Maastricht | Kaboom Hotel

‘Europa’s voordeligste pretpark’, zo kopt Pretpark De Valkenier op de site. Het pretpark, gelegen in Valkenburg aan de Geul, is één van de oudste parken van Europa. In het park vind je voornamelijk attracties voor jonge kinderen. Van speeltuin tot verschillende shows en van een waterglijbaan tot een reuzenrad. Een dagje op pad met de kids? Overweeg dan een een dagje Valkenier net buiten Maastricht.

In 1932 maakte Jan Albert Otermans een grote speeltuin met roeivijver op een braakliggend terrein in Valkenburg aan de Geul. Het bleek een hit. Dagjesmensen uit de hele regio kwamen een dagje baden en zonnen bij het natuurbad. In de jaren die volgden kwamen er attracties bij. Voornamelijk

gericht op jonge kinderen en betaalbare uitjes voor het hele gezin. En dat is het nog steeds! Opa’s en oma’s die vroeger zelf als kind naar De Valkenier gingen, nemen nu hun kleinkinderen mee voor een dagje onvervalst pretpark.

Geen eindeloze rijen bij Pretpark De Valkenier. Zo kun je op één dag lekker veel ondernemen. Absolute hoogtepunten van het park zijn de waterglijbaan, het Dino wandelpark, de achtbaan en de piratenboot. En goed om te weten: het park kent ook veel binnenattracties. Dus ook bij slecht weer is dit pretpark een uitstekend idee.

Tot op de dag van vandaag proberen zij bij De Valkenier de prijzen zo laag mogelijk te houden. Toegang tot het park kost € 15,50 per persoon. Online kaartjes koop je met korting. Dan kost de entree € 14,95. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen. En iedereen van 60 jaar of ouder, mag voor €6,90 naar binnen (incl. een kopje koffie!). Bij je entreebewijs zit een ritje met het Valkenierstreintje in.

In 2019 opent het park op 19 april. Kaarten koop je online of bij de kassa van het park. Parkeren kost €6,90 per dag. Alle overige info over arrangementen, kinderfeestjes en extra evenementen vind je op de site van De Valkenier.

handtekening Rino

Rino Soeters
Algemeen Directeur

LOCATIE

Routebeschrijving Parkeren
Routebeschrijving Parkeren

Hotel Maastricht Centrum

Kaboom Hotel is een hotel in het centrum van Maastricht, tegenover het centraal station.

Bij Kaboom kan je terecht voor een goedkope overnachting zonder comfort in te leveren. Met keuze uit 79 hotelkamers in allerlei soorten en maten zit er altijd één voor jou bij. Kamers die erg geschikt zijn voor een nachtje weg, een goedkoop weekend weg, of een meerdaagse stedentrip in Maastricht. Ook wanneer je met kinderen in een hotel wilt verblijven, is Kaboom Hotel the place to be.
Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje bij onze hotelarrangementen. Wat dacht je van ons unieke fietsarrangement of culinaire arrangement? Ook kan jij bij ons terecht voor een romantisch weekend weg. Wil je graag morgen al komen? Boek dan onze last minute deal.

Voor bijzonder en goedkoop hotel in het centrum van Maastricht ben je bij Kaboom aan het juiste adres. Volgens velen het beste hotel van Maastricht! Boek nu je kamer, je bent van harte welkom!

Kaboom Hotel
Stationsplein 1
6221 BT Maastricht